top of page

Speciális
megoldásaink

EVES LOGO 06.png

28

GDP 04_edited.png

Az Airmax Cargo a szállítmányozási iparág dinamikus fejlődése és az új piaci igények alapján, ügyfeleink maximális kiszolgálása érdekében, folyamatosan bővülő speciális megoldásokkal egészíti ki tevékenységi területeit.

Amennyiben mégsem találna megfelelő kiegészítő szolgáltatást ezek közt, kérjük, keressen fel minket, és megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb megoldást!

Alaptípusok

FIGYELEM!

A speciális megoldásaink bizonyos esetekben nem minden alapszolgáltatás-típusnál érhetőek el!

Bővebb információkat a szolgáltatásaink menüpontok / kapcsolódó szolgáltatásaink témakör alatt talál. Ha a továbbiakban is kérdése lenne, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

Time Critical
Time Zone Clocks
SPECIAL TIME CRITICAL.png

Time Critical
Időkritikus áruk szállítása

Amikor minden perc számít

Az Airmax Cargo vezető szerepet tölt be Magyarországon az időkritikus (time critical) szállítmányozási szolgáltatások terén. Több vezető iparági multinacionális és hazai partnerünk kiemelt szolgáltatójává váltunk a sürgős, jelentős üzleti kockázattal bíró logisztikai kihívások sikeres teljesítésével. Az elmúlt évek tapasztalata lehetővé tette számunkra, hogy tökéletesítsük folyamatainkat, infrastruktúránkat, kiépítsük és fejlesszük globális kapcsolatainkat, és felépítsünk egy olyan elkötelezett szakmai csapatot, akik az év 365 napján 24 órás készenlétben, megkülönböztetett figyelemmel állnak ügyfeleink rendelkezésére.

SPECIAL LIVE COOLMAX.png

Szabályozott hőmérséklet-érzékeny áruk kezelése

Csomagolási és szállítási megoldások

Coolmax termékünk és szolgáltatáskínálatunk megbízható, személyre szabott vagy szabványosított, aktív vagy passzív csomagolási megoldásokat, valamint egyéb hőmérséklet-kontrollált szállítási lánc lehetőségeket kínál. Sok éves szakmai tapasztalatot és gyakorlatot szereztünk szobahős (+15 - +25°C), hűvös (+8 - +15°C), hűtött (+2 - +8°C), fagyasztott (-20/-30°C) gyógyszerek, gyógyszer alapanyagok és romlandó élelmiszerek hőmérséklet-szabályzott szállításában és csomagolásában.

COOLMAX 02.jpg
Coolmax
Test Tubes
SPECIAL PHARMA LOGISTIC.png

Speciális gyógyszerlogisztikai szolgáltatások

Raktározás, kommissiózás, szállítás

Az Airmax Cargo gyógyszerlogisztikai központjában magas infrastrukturális biztonság mellett hőmérsékletérzékeny humán és állati gyógyszerek, gyógyszeralapanyagok, gyógyhatású készítmények, illetve egyéb orvostechnikai eszközök raktározására, komissiózására és szállítására van mód. GDP és IATA CEIV Pharma tanúsított gyógyszerraktárunkban magas polcos, szobahőmérsékletű raktár (+15°C – +25°C) és hűtött raktár (+2°C – +8°C) áll rendelkezésre.

Gyógyszerlogisztika
SPECIAL LIVE ANIMALS.png

Élőállat-szállítás

Úgy gondoskodunk kedvencéről, ahogy azt Ön is tenné

Évente több ezer különböző fajú állatot juttattunk el különféle célállomásokra szerte a világban. Magyarország legnagyobb tapasztalattal bíró élőállat légi szállítmányozójaként nemcsak az állatok szállításával kapcsolatban, de a róluk való gondoskodás területén is jelentős jártasságot szereztünk több mint 25 év alatt. Az Airmax raktárbázisán dedikált élőállat-tér található, amely biztonságos, tiszta, fertőtlenített, légkondicionált, szellőzőrendszerrel ellátott és hangszigetelt.  Szakértőink jól ismerik az országonként változó állatszállítási előírásokat, szükséges okmányokat, engedélyeket, szállítóeszköz-előírásokat. Az Airmax az Élőállatokat Szállítmányozó Cégek Világhálózatának (IPATA) tagja.

AVI 06.jpg
Élőállat-szállítás
Veszélyes áruk
SPECIAL DANGEROUS 01.png

Veszélyes áruk szállítása

Legnagyobb biztonsággal a környezet veszélyeztetése nélkül

A kategóriába tartoznak a robbanóanyagok, gázok, gyúlékony, folyékony és szilárd anyagok, radioaktív, mérgező-, maró, valamint környezetszennyező anyagok.

Különös gondot fordítunk a veszélyes árukra vonatkozó szabályok betartására. Operátoraink rendelkeznek az ezek szállítására vonatkozó szabványoknak megfelelő ismeretekkel, vizsgákkal. Megbízható alvállalkozói hálózatunknak köszönhetően ügyfeleinknek speciális, a szállított áru integritását teljes mértékben megőrző csomagolási megoldásokat kínálunk. Szakmai felkészültségünk alkalmassá teszi cégünket arra, hogy légi, szárazföldi vagy akár tengeri úton a világ bármely pontjáról a világ bármely pontjára, háztól házig a legnagyobb biztonsággal, a környezet veszélyeztetése nélkül juttassunk el veszélyes árumintákat, vagy akár kereskedelmi mennyiségű veszélyes anyagokat.

Project Cargo
PROJECT CARGO 04 kicsi.jpg
SPECIAL PROJECT CARGO.png

Project Cargo

Túlsúlyos, túlméretes áruk szállítása

Cégünk teljes körű segítséget nyújt az olaj- és gázipar, az erőművi és egyéb beruházások túlméretes és túlsúlyos szállítmányozási feladataiban. A project cargo szolgáltatásba sorolunk minden olyan szállítmányt, amely meghaladja az alapértelmezett méreteket és súlyt, mindent, ami a hagyományostól eltérő csomagolást, rakodást, szállítást és vámkezelést igényel. Több-éves project cargo tapasztalattal kezeljük gépek, építőanyagok, gyártóberendezések, nagy méretű alkatrészek szállítását a világ bármely pontjáról. Partnereink kényelmét szolgálja, hogy projektjeinket a tervezéstől a lezárásig egy, az ügyfél számára dedikált munkatársunk felügyeli.

Szolgáltatások:

 • Vészhelyzeti eljárások

 • Útvonalbejárás

 • Nyitott /fedett tárolás és raktározás

 • Csomagolás, daruzás, eszközbérlés, dokumentáció

 • Független szakértők bevonása

 • Biztosítási fedezetbe vétel

 • Rakománybiztosítás

 • Biztonsági kíséret

Kiemelt figyelemmel intézzük az alábbiakat:

 • Kritikus pontok meghatározása, koordinációja

 • Kockázatelemzés

 • Megoldásoptimalizálás

 • Alvállalkozók összehangolása

 • Útvonaloptimalizálás

SECURITY 02.png
Érték-küldemények
SPECIAL ÉRTÉKES ÁRU.png

Érték-küldemények
szállítása

Értékküldeményei jó kezekben vannak a szállítmányozás során is

Cégünk a legnagyobb gondossággal és maximális diszkrécióval kezeli a rendkívüli értéket képviselő – 1000 USD/kg vagy annál magasabb értékű – küldeményeket a szállítmányozás során. A legkorszerűbb és legbiztonságosabb csomagolási, tárolási és szállítási megoldásokat kínáljuk múzeumok, galériák, pénzintézetek, biztonsági cégek és egyéni megbízóink számára. Szükség esetén fegyveres kíséretet is biztosítunk a nagy értéket képviselő áruk szállításához. Az értékküldeményeket cégünk és a légitársaságok is prioritásként kezelik. Az értékküldemények kezelése során logisztikai partnereink szolgáltatásainak színvonala is kiemelkedő jelentőségű. A nagy értékű áruk szállítmányozása során kizárólag szerződéses, folyamatosan auditált partnereinkkel dolgozunk, ezáltal is garantálva az elérhető legmagasabb szintű biztonságot.

Az általunk kezelt értékküldemények leggyakrabban az alábbi típusú árukból kerülnek ki:

 • Készpénz

 • Műalkotás, műkincs

 • Nemesfém

 • Drágakő, igazgyöngyök

 • Ékszer, ékszerkollekció

 • Nagy értékű óra

 • Nagy értékű szőrme vagy egyéb ruházat

 • Értékpapír, váltó

Küldeményét rendkívül biztonságos és folyamatosan felügyelt létesítményekben tároljuk, és biztonsági kísérettel szállítjuk a légitársaság kiszolgáló ügynökének raktárából a repülőgépig, illetve a leszállás pillanatától a repülőgéptől a földi célállomásig. Az értékküldemények esetében nincs súlykorlátozás, a szállítmányokra a légi járművekre érvényes, típusonként eltérő korlátozások érvényesek. Igény szerint a küldemény teljes értékére fedezetet nyújtó biztosítást kötünk. A szállítmány speciális jellegéből adódóan kollégáink folyamatos tájékoztatást nyújtanak a küldemény státuszával kapcsolatban.

Movers Carrying Packages
SPECIAL SZEMÉLYES ING 01.png

Személyes ingóságok
háztól házig
történő szállítása

Európában és tengerentúlon is

Biztonságos, megbízható szállítás vámügyintézéssel. Cégünk az egyedi ügyféligények figyelembevételével tervezi meg a szállítás teljes folyamatát, és dolgozza ki árajánlatát.

Személyes ingóságok
SPECIAL VAM 01.png

Speciális
vámszolgáltatás

Különleges vámokmányok és eljárások intézése

Az Airmax Cargo vámszakértői gyorsan és költséghatékonyan intézik a speciális vámkezelést igénylő feladatokat is. • Jövedéki vámügyintézés – export és import vámkezelés minden szállítási modalitás esetén • Áfa regisztrációs szolgáltatás – teljes körű szolgáltatás külföldi adóalanyok számára • Közvetett vámkezelés – teljeskörű szolgáltatás az Európai Unió területén kívülről érkező áruk esetében • 42-es eljáráskóddal végzett vámeljárás – Európai Unión belüli értékesítés vámkezelése • TIR Carnet igazolvány – oroszországi szállítások esetén

VAM 11.jpg
Speciális vámszolgáltatás
AIR 06.jpg
SPECIAL CHARTER 01.png

Charterszolgáltatás

Gyors és sürgős szállítást igénylő áruk esetén

A komplex logisztikai megoldások kivitelezése, a kihívások kezelése, a szűk időablak betartása sem akadály, ha kell, akkor külön repülőgépen szállítva juttattjuk el áruját a kívánt állomásra. Kipróbált és megbízható partnerektől charter járatokat biztosítunk rövid, közép és hosszú távú útvonalakra.

Charter-szolgáltatás
SPECIAL FEDÉLZETI FUTÁR 01.png

Fedélzeti futárszolgáltatás

24 órán belül

Fedélzeti futár Fedélzeti futárszolgáltatásunk segítségével a sürgős és fontos küldeményeket 24 órán belül a világ bármely részére eljuttatjuk. Time Critical csoportunk 365/7/24 áll rendelkezésére, hogy megoldást találjon az egyedi szállítási igények teljesítésére.

Aircraft Maintenance
Fedélzeti futár

Központi elérhetőségünk

+36 29 801 801

mail@airmaxcargo.com

Nyitvatartás

Hétfő - péntek 08.00-17.00-ig

bottom of page