top of page

„Összhangban egymással”

Az Airmax Cargo Budapest Zrt. magyar tulajdonban lévő logisztikai szolgáltató, amely számos iparág számára nyújt az ellátólánccal kapcsolatos innovatív megoldásokat. 1996 óta minden nap azon dolgozunk, hogy ügyfeleink szállítmányozási és logisztikai igényeit maximálisan kielégítsük.

Az összhangot ügyfeleinkkel csak úgy érhetjük el, ha munkatársaink is összhangban vannak egymással. Odafigyelünk egymásra, kölcsönösen segítjük egymást. Kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy kollégáink kibontakoztathassák egyéni képességeiket. Hiszünk abban, hogy tudás és tapasztalat által érhetjük el közös céljainkat – egy összetartó, elkötelezett csapatként.

IATA 01.png

IATA TOP 10-ben
Magyarországon

AAA 03.png
EVES LOGO 06.png

28

KARRIER 10.jpg

We're more together

Csatlakozz az Airmaxhoz!

Csatlakozz az Airmax Cargo csapatához!

Keresd fel állásportálunkat, és jelentkezz a meghirdetett pozíciókra! Regisztrálhatsz adatbázisunkba is. Ha végzettségednek és munkatapasztalatodnak megfelelő pozíció nyílik meg, felvesszük Veled a kapcsolatot.

Vállalatunk gyakornokoknak, pályakezdőknek, többéves tapasztalattal rendelkező szakembereknek és megváltozott munkaképességű kollégáknak egyaránt kínál kihívást jelentő munkalehetőségeket. Légi, közúti, tengeri és vasúti szállítmányozás, raktárlogisztika, üzleti, értékesítési, gazdasági terület, HR – kollégáink minden munkakörben hozzájárulnak ahhoz, hogy számos iparág komplex és innovatív logisztikai szolgáltatásban részesüljön.

Munkatársaink mondták

Kíváncsi vagy, milyen az Airmax Cargo-nál dolgozni egy szuper csapat tagjaként?

Tekintsd meg munkatársaink véleményét!

Munkatársaink mondták

Szabó Orsolya

Tengeri és vasúti osztályvezető-helyettes

„Számomra az Airmax megbízhatóságot, biztonságot, támogatást, megbecsülést jelent. Cégünk megteremtette számunkra a jól felszerelt környezetet, tágas, barátságos irodákat, modern eszközöket, így minden figyelmünket partnereink igényeinek legoptimálisabb kielégítésére fordíthatjuk. Jó érzéssel tölt el, hogy ebben a családias légkörű, jó hangulatú, nagy csapatban dolgozhatok. Büszke vagyok az Airmax csapatára.”

Szabó Orsolya 01.jpg
Milyen nálunk dolgozni?
Kiválasztási folyamatunk

Kiválasztási folyamatunk

Fontos számunkra, hogy a nyitott pozíciók és a legjobb jelöltek mielőbb egymásra találjanak. Kiválasztási folyamatunk több lépésből áll, és kb. 3-6 hetet vesz igénybe. Bemutatjuk, hogy mi történik a pályázat leadásától a beléptetésig.

bottom of page