top of page

Hatékonyság és megbízhatóság közúton

EVES LOGO 06.png

28

GDP 04.png

Közúti szállítmányozással foglalkozó csapatunk minden típusú áru szállítmányozására megtalálja a legjobb megoldást.​

Belföldi és nemzetközi viszonylatban is állunk ügyfeleink rendelkezésére komplett rakományok (FTL – Full Truck Load), részrakó (LTL – Less than Truck Load) és közúti gyűjtő fuvarfeladatok megoldásában.

A legnagyobb globális logisztikai hálózatok tagjaként rendkívül hatékonyan, magas minőségben és megbízhatóan végezzük szállítmányozási feladatainkat, az egész világra kiterjedő partneri kapcsolataink segítségével.

Megbízható, rendszeresen minősített, az előírt engedélyekkel, magas biztosítási fedezettel, korszerű gépjárműparkkal, széles körű tehergépjármű-típusokkal rendelkező, szerződéses alvállalkozóinkkal, valamint 15 fős szakértői csapatunkkal azon dolgozunk, hogy küldeménye időben és biztonságosan megérkezzen a célállomásra.

A különböző áruféleségek típusának, térfogatának, tömegének, csomagolásának és a szállítási határidőnek az ismeretében segítünk megtalálni az optimális fuvarozási megoldást.

Brainstorming

15 fős

speciális szakértői csapat

Taxi On Road

Európai és

Közel-Keleti szállítások

Túlméretes,

túlsúlyos

áruk szállítása

Ügyfeleink igényeihez igazodva személyre szabott, közúti szállítmányozási megoldásokat nyújtunk belföldön, Európában, Oroszországban, a volt orosz utódállamokban, Törökországban, a balkáni régióban, valamint szervezünk komplett, részrakó és gyűjtős szállításokat Iránba, Máltára, Tunéziába, továbbá Marokkóba is.

Közúti szolgáltatásaink

Az Airmax Cargo a következő közúti szolgáltatásokat kínálja ügyfeleinek:

  • Háztól házig szolgáltatás​

  • Ügyfélorientált, precíz, dedikált szállítmányozási ügyintézők​

  • Vevői igényekre szabott, tervezhető szállítási megoldások​

  • A küldemények GPS-alapú nyomon követése, valamint státuszinformációk küldése e-mailben ​

  • Erős és szerteágazó partnerhálózat biztosítja a küldemények időben és kedvező díjszinten történő eljuttatását a célállomásra​

  • Esetleges munkaidő utáni szállítási igények kezelése

Hőmérséklet-érzékeny áruk
SPECIAL LIVE COOLMAX.png

Hőmérséklet-érzékeny áruk szállítása

Temperált (+15 – +25 °C), hűtött (+2 – +8 °C), fagyasztott (-20 – -25 °C) gyógyszereket, gyógyszer-alapanyagokat és romlandó élelmiszereket magas műszaki színvonalú, megbízható hűtős gépkocsiparkkal szállítmányozunk egész Európa területén, illetve a FÁK-országokba. Járműveink ATP tanúsítvánnyal, háromévente ismételt téli és nyári profilú hőtérképpel, illetve évente ismételt kalibrációval rendelkeznek. Redundáns, hálózati feszültséggel is működtethető, távolról online követhető HVAC-berendezések gondoskodnak a pontos hőtartásról.

AUTO 08.png
Személyes ingóságok háztól házig
Boxes on Conveyor Belt
SPECIAL SZEMÉLYES ING 01.png

Személyes ingóságok háztól házig történő szállítása és vámkezelése

Cégünk az egyedi ügyféligények figyelembevételével, helyszíni felméréssel, be- és kirakodással, vámügyintézéssel tervezi meg a szállítás teljes folyamatát és dolgozza ki árajánlatát.

Truck Car Park
SPECIAL VAM 02.png

Speciális vámkezelés

Speciális vámkezelést igénylő feladatok gyors, költséghatékony és innovatív megoldása

A „customs carrier” státusz biztosítja a rakomány szállításának és vámkezelésének jogát további garanciák (TIR-Carnet, konvojbiztosítás) nyújtása nélkül. Ezzel az engedéllyel rendelkező partnereink a rakományokat a vámunió jogszabályainak betartása mellett szállítják meghatározott garanciaösszeg letétbe helyezésével.

A „customs carrier” státusszal a fuvarozó által elkülönített garanciaösszeg szavatolja a vám- és az áfaterhek megfizetését. Nem kell kiegészítő biztosíték (extra garancia vagy konvoj biztosítása) a küldemény célba juttatásához. A küldeménnyel kapcsolatos összes információt előre lejelentik a határokon, így az ellenőrzés ideje minimálisra csökken.

Speciális vámkezelés
Kapcsolódó szolgáltatások

Kapcsolódó szolgáltatások

Speciális megoldások

Tovább a speciális megoldások oldalra

Iparágak kiszolgálása

Tovább az iparágak oldalra

bottom of page