top of page
Oldal teteje
IATA 02.png
IATA CEIV 02.png
AAA 04.png
AEO 02.png
GDP 07.png

Minőség és megbízhatóság

Cégünk különösen nagy figyelmet fordít minőségi szolgáltatására, melyek nemzetközi és hazai elismerései és azok szigorú követelményei is ezt támasztják alá.

EVES LOGO 06.png

28

ISO 9001
PHARMAGREIGHT
CENTROP ISO 9001 07.png

ISO
9001

 

A cég alapítása óta célunk, hogy szolgáltatásunk minősége különböztessen meg minket versenytársainktól. Így 2013 óta folyamatosan fenntartjuk és fejlesztjük ISO 9001 szabvány szerint tanúsított minőségirányítási rendszerünket.

IATA CEIV 01.png

IATA
CIEV PHARMA

 

Megszerzés éve: 2022
ENG PDF letöltése >

 

A gyógyszerek szakszerű és biztonságos szállításának szigorú követelményei vannak. Ezért kiépítettük és 2022-ben tanúsíttattuk a IATA CEIV Pharma minőségirányítási rendszerünket, mely a gyógyszerek légi szállítását és annak közúti elő-, és utófutását, valamint raktározási folyamatainkat szabályozó szigorú követelményrendszer.

IATA 01.png

IATA
International Air Transport Association

 

Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség
ENG PDF letöltése >

 

Az IATA a légi szállítmányozók világszerte elismert szakmai szövetsége, amely több mint 50 éve működik. Az IATA tagság lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy hozzáférjenek az IATA által kifejlesztett és fenntartott szabványokhoz, előírásokhoz és szolgáltatásokhoz, amelyek hatékonyan segítik légi szállítást. Az Airmax Cargo a IATA top 10-ben szerepel a magyarországi tagok közt.

AEO 01.png

AEO
AUTHORIZED ECONOMIC OPERATOR

 

(Engedélyezett Gazdálkodó) 2010
HU PDF letöltése >

 

Az AEO (Authorised Economic Operator / Engedélyezett Gazdálkodó) program célja, hogy egyensúlyt teremtsen a növekvő biztonsági elvárások és a megbízható kereskedők számára nyújtott vámkönnyítések között. Az AEO engedély egy olyan speciális státusz, mely alapján a vámhatóság az engedélyezett gazdálkodót megbízható partnerének tartja, és ezért a vámügyeinek intézése, vámáruk fuvarozása és egyéb kezelése során számos kedvezményt kap a vámhatóságtól.

AAA 03.png

AAA
Highest creditworthiness

 

A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő objektív és független cégminősítése, a legmagasabb szintű AAA tanúsítvány jelzi, hogy cégünk megbízható, pénzügyileg stabil és hitelképes vállalat.

IPATA 01.png

IPATA
International Pet and
Animal Transportation Association

Nemzetközi Kisállat- és
Állatszállítási Szövetség

 

IPATA - Nemzetközi Kisállat- és Állatszállítási Szövetség azzal a céllal jött létre, hogy professzionális, hozzáértő és gondoskodó állatszállítási szolgáltatásokat nyújtson világszerte. Tagjai kötelezően a lehető legállatbarátabb módon végzik az élőállatok szállítását, úgy, hogy azokat a lehető legkevesebb stressz érje. Az Airmax Cargo úgy gondoskodik kedvencéről, ahogyan azt Ön is tenné.

GDP 04.png

GDP
Good Distribution Practice

 

Tagja: 2022-2025
ENG PDF letöltése >
 

A Pharmafregiht hálózat tagjaként, a GDP követelményeinek megfelelő működésünk és minőségirányítási rendszerünk rendszeresen felülvizsgálatra kerül független auditorok által, így garantálva a GDP előírásainak hiánytalan betartását.

FIATA LOGO 02.png

FIATA
International Federation of
Freight Forwarders Associations

Szállítmányozói Szövetségek
Nemzetközi Föderációja

 

A FIATA (International Federation of Freight Forwarders Associations) egy nemzetközi szervezet, amelyet 1926-ban alapítottak, a logisztikai és az áruszállítás képviselőit tömöríti világszerte. A FIATA fókuszában az áruszállítás, logisztika és a fuvarozással kapcsolatos ügyek állnak, és célja a szakma fejlesztése, a legjobb gyakorlatok előmozdítása és a tagok érdekeinek védelme.

KKV 01.png

KKV
TOP 100

 

Megszerzés éve: 2020

 

A KKV TOP 100 tagjainak járó tanúsítvány garantálja a cég eredményességét, fizetési megbízhatóságát. Biztosíték, hogy az ágazatban működő cégek egyik legjobbja. ..

PHARMA 02.png

PHARMAFREIGHT

 

Nemzetközi gyógyszerszállítmányozó
hálózat

 

Nemzetközi gyógyszerszállítmányozókat tömörítő hálózat, ahol független auditorokkal ellenőrzik a tagokat, a tagságot kizárólag a GDP követelmények betartásával lehet megtartani.

IATA
IATA CIEV PHARMA
AEO
AAA
IPATA
GDP
FIATA
KKV TOP 100
bottom of page