top of page

Iparágak
kiszolgálása

Az Airmax Cargo a szállítmányozási iparág dinamikus fejlődése és az új piaci igények alapján, ügyfeleink maximális kiszolgálása érdekében, folyamatosan bővülő iparági kiszolgálással egészíti ki tevékenységi területeit. Amennyiben mégsem találna Önnek megfelelő megoldást, kérjük keressen fel minket, és megtaláljuk az utat az Ön számára is!

EVES LOGO 06.png

28

GDP 04.png
Választó

Fő iparágaink

FIGYELEM!

Az iparági megoldások nem minden alapszolgáltatás-típusnál érhetőek el! Bővebb információkat a szolgáltatásaink menüpontjaink oldalainak alsó részén, a kapcsolódó szolgáltatásaink témakör alatt talál. Ha a továbbiakban is kérdése lenne, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

Engine Belts

JIT

JUST IN TIME

INDUSTRIES AUTOMOTIVE.png

Autóipar

A járműipar működése összetett ellátási láncolat kialakítását igényli. Az iparág rendkívüli gyorsaságot, rugalmasságot és pontos teljesítést követel meg az alkatrészek, félkész és késztermékek szállítását végző logisztikai vállalkozásoktól. Az Airmax Cargo felkészült a különböző országokból származó alkatrészek szállításának finomhangolásra, képes támogatni a leanfilozófia gazdaságossági törekvéseit a minimális raktárkészlet „just-in-time” (JIT) megvalósításában mind a gyártói, mind a beszállítói oldalon. A munkafolyamatok optimalizálásával társaságunk rugalmasan integrálódni tud a megbízók ellátási láncába.

Autóipar
Gyógyszeripar
INDUSTRIES PHARMACEUTICAL.png

Gyógyszeripar

Az Airmax a legnagyobb hazai és nemzetközi gyógyszergyártó és forgalmazó cégek kulcspartnere. Munkatársaink magas szintű áru- és árukezelési ismerettel bírnak, az együttműködés során a „good transportation practice” (GTP) szerint járnak el, GTP-vizsgával rendelkeznek. Az Airmax a Magyar Biotechnológiai Szövetség tagjaként kellő ismerettel és tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy a rendkívüli precizitást és felelősségteljes bánásmódot igénylő biotechnológiai kutatási anyagok az előírt hőmérsékleten és kellő gyorsasággal jussanak el rendeltetési helyükre. Az AIRMAX Cargo rendelkezik a IATA CEIV (Center of Excellenece for Independent Validators) Pharma tanúsítvánnyal, amely a gyógyszeripari termékek és alapanyagok légi áruszállítási láncban történő teljes kezelésére vonatkozik.

Science Lab
Repülőgépipar
Airplane Engine
INDUSTRIES AEROSPACE.png

Repülőgépipar

Az Airmax a repülőgép-, helikopter- és hajtóműgyártók, valamint a karbantartó cégek és a légitársaságok partnere. Cégünk felkészült a normál határidős küldemények (rutin), a sürgős áruk (critical) expressz továbbítására vagy a különleges Aircraft On Ground (AOG) esetek azonnali megoldására. AOG-kontaktjaink 24 órás készenlétben, akár éjszaka vagy hétvégén is várják a repülőgép-meghibásodások esetén érkező sürgős hívásokat – kiterjedt partnerhálózatunknak köszönhetően a külföldről történő árubehozatalt is megoldjuk.

Elektronikai ipar
Electronic Circuit Board
INDUSTRIES HIGHTECH.png

Elektronikai ipar

A high-tech iparágak csak gyors, pontos, biztonságos szállítási és elosztási rendszerben képesek működni. Az Airmax Cargo tisztában van azzal, hogy ügyfeleinek mit jelent a magas áruértéknek köszönhető magas készletezési költség, tudja, hogy az értékes áru megfelelő védelem hiányában milyen veszélyeknek van kitéve. Ezért cégünk gyors és biztonságos szállítási megoldásokkal kapcsolja össze a megbízó különböző országokban található gyártó, összeszerelő és elosztó létesítményeit. Társaságunk testre szabott megoldásokkal garantálja, hogy az árufolyam a gyártótól egészen a végfelhasználóig zökkenőmentes legyen.

Gépipar
GÉPIPAR 01.png

Gépipar

Az Airmax Cargo ismeri és többéves tapasztalattal kezeli a gépiparban felmerülő speciális szállítási igényeket. Minden modalitásra kiterjedő megoldásaink hatékony és megbízható segítséget nyújtanak az ágazat összetett szállítási lánc követelményeihez. A gépipari és -gyártási ágazatokhoz tartozó szektorokban széles körű igényeknek kell megfelelni a méretek tekintetében. Szakértő csapatunk ismeri és megfelelő tudással kezeli az ágazat sajátosságából adódó méretekhez szükséges szállítási módokat, a raklaptól az extra méretű szállítmányokig. Teljes körű segítséget nyújtunk az olaj- és gázipar, az erőművi és egyéb beruházások túlméretes és túlsúlyos szállítmányozási feladataiban. Partnereink kényelmét szolgálja, hogy projektjeinket a tervezéstől a lezárásig egy, az ügyfél számára dedikált munkatársunk felügyeli.

AUTO 01.jpg
Chemical works

1-9

VESZÉLYESÁRÚ-OSZTÁLY

ADR

SPECIÁLIS SZABÁLYOZÁS

INDUSTRIES CHEMICAL INDUSTRY.png

Vegyipar

A vegyipari piac összetettségéből adódóan a szállítmányozási feladatok során számos követelménynek és előírásnak kell megfelelni. Az Airmax Cargo szakértő csapatával segítünk a vegyipari vállalatoknak kezelni ezeket a kihívásokat szerte a világon. Operátoraink rendelkeznek a veszélyes áruk szállítására vonatkozó szabványoknak megfelelő ismeretekkel, vizsgákkal. Megbízható alvállalkozói hálózatunknak köszönhetően ügyfeleinknek speciális, a szállított áru integritását teljes mértékben megőrző csomagolási megoldásokat biztosítunk.

Vegyipar
INDUSTRIES RETAIL.png

Kereskedelem

Az Airmax Cargo a kereskedelem iparágban dolgozó vállalatok számára is teljes körű segítséget biztosít szállítmányozási feladatokban. Szakmai felkészültségünk alkalmassá teszi cégünket arra, hogy légi, szárazföldi, vasúti vagy akár tengeri úton a világ bármely pontjáról a világ bármely pontjára, háztól házig, a legnagyobb biztonsággal, a környezet veszélyeztetése nélkül juttassunk kereskedelmi mennyiségben szállítandó árukat.

Female order picker
Kereskedelem
Élelmiszeripar
ÉLELMISZER 01.jpg
haccp_logo_05.png
INDUSTRIES FMCG.png

Élelmiszeripar

Felkészült szakembereink jól ismerik a hűtést nem igénylő élelmiszerek és a hőmérséklet-érzékeny áruk tulajdonságait és kezelésük módját a szállítmányozási folyamat során. Hőmérséklet-érzékeny vagy romlandó áruk például a hús, a tejtermékek, a zöldségek, és a gyümölcsök. Zavartalan hűtőláncot működtetünk szabályozott hőmérsékletű tárolási kapacitásunkkal, speciális hőtartó csomagolási megoldásainkkal, valamint a közúti szállítási feladatok esetében saját hűtőautóinkkal. Az Airmax Cargo szakértő csapatának a javaslatai minden esetben tökéletes összhangban vannak a jog, a HACCP, valamint ügyfeleink előírásaival.

Központi elérhetőségünk

+36 29 801 801

mail@airmaxcargo.com

Nyitva tartás

Hétfő - péntek 08.00-17.00-ig

bottom of page